Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri Nedir?
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri, her zaman için taze sebze ve meyve tüketmek isteyen müşterilerin taleplerini gerçekleştirmek için kullanılacak en doğru hizmettir. Manavlarda uzun süre kuru olarak kalan sebze ve meyveler, çürümeden kaynaklı işletme sahibine ciddi kayıplara neden olabilir. Mevcut olan açık hava soğutma sistemleri de sadece soğutma işlevini yerine getirdiği için nemlenmeye etkileri olmadığı için ömür uzatmada etkisi yoktur.
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri Nasıl Yapılır?
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri, ürünlerin daha sağlıklı korunmasını sağlarken, ortamının da daha serin olmasını destekler. Manav ya da işletmede gerekli ön keşif yapıldıktan sonra ortamın özelliklerine göre projelendirilir. Kullanılacak malzemenin sayısı ve dizayn şekli belirlenir.
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri Nasıl Çalışır?
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri, yüksek basınçlı pompaların etkisiyle püskürtme memeleri sayesinde püskürtülen su, nozullar sayesinde küçük parçacıklara ayrılır. Su parçacıkları havanın sıcağıyla buharlaşarak, ortamın ihtiyacı olan nemi sağlarken, aynı zamanda serinletme etkisi de gösterir.
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri Hangi Alanlarda Kullanılır?
Manav Reyonu Sisleme ve Nemlendirme Sistemleri, meyve sebzelerin donmaması, uzun süre canlı ve taze korunmasını sağlar. Az enerji tasarrufu ile yüksek kalite sağlayarak; sağlıklı sebze ve meyve tüketimini destekler. Manav reyonları dışında, balık reyonlarında sisleme ve nemlendirme sistemi sayesinde balıklar taze ve canlı olarak korunabilir.